Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kamera do auta

Od: dance® odpovědí: 2 změna:

Dobry vecer , prosim muzete mi doporucit kameru do auta , kterou mohu dat za zrcatko . Cenove 1000 az 1500 kc . Dekuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

panpavel
hodnocení

0x

Zdravím, moc nevím co myslíte tím za zrcátko, ale já mám už asi půl roku lamax c4 a jsem s ní spokojený. Za zrcátkem jí mám a nijak mi nepřekáží ve výhledu. Ale stojí o 300kč víc než chcete.

jirkamatapat*
hodnocení

0x

Koupil jsem HD autokameru ve zpětném zrcátku na E-shopu a jsem s ní až na maličkosti docela spokojený.Ta kamera byla v ceně 1499Kč.Protože měla SD kartu jen 8GB,koupil jsem kartu 32GB na niž je možné nahrát i delší úseky cesty.Ta maličkost spočívá v tom,že pokud chci kartu vyjmout a přehrát na počítači,musím mít buďto delší nehty nebo trpělivost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]