Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Jsem zde s další otázkou a potřebuji někoho, kdo ze skušenosti zná brzdové kapaliny. Omylem jsem si naplnil systém u Fiat Croma kapalinou Dot 3 místo Dot 4. Potřeboval bych vědět, jestli tale záměna může způsobit měkký pedál, celkově zhoršit reakci brzd. Pokud ano, tak pouze vyměním komplet kapalinu v celém systému, pokud ne tak mám v hajá asi Hlav. brz. válec
Děkuji
Pravěže odvzdušnění jsem provedl. Jednou, poté jsem s tím trochu najezdil, aby se vytěsnily zbývající bublinky a poté po druhé...všechny kola, ve správném pořadí...před sundáním, vyčištěním a opětovném nasazení všech třmenů byla reakce ostřejší, tak jsem myslel, jestli to není tím, že Dot3 se rozlila do systému...jinak nikde mi kapalina nekape, to jsem hlídal
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.