Nejste přihlášen/a.
Ahoj chcem sa spytat ako zapojim cuvaciu kameru s tym, ze po zaradeni spiatocky sa prepne obraz ked nemam na radiu kabel reverse?
dakujem
Mam vectru c a kupil som tam radio erisin..musel som tam pouzi iso konektor ako prepojenie.. vsetko funguje len chcem tam zapojit cuvaciu kameru a niektore kamery maju pri AV kabli na zaciatku aj na konci vyvedene kratke cervene kablik. Jeden by mal ist na plus spatocky a druhy by mal ist do radia na kablik reverse aby po zaredeni spiatocky sa prepla kamera na obrazovke., ale ja tam nic take nemam. A ked pozeram original opel camery tak tie nemaju tieto cervene kabliky. Maju len napajanie od spiatocky a AV kabel bez tych cervenych vyvodov. Neviem teda ci to bude fungovat ze po zaradeni spiatocky sa automaticky zobrazi obraz z kamery. Radio nema can bus dakujem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.