Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jake je lepsi?

Od: gumik odpovědí: 5 změna:

ahoj chci si koupit auto ale nevim jaky libi se mi audi a3 a golf 4 jake by ste si vybrali vy?a proc?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já osobně z těchto aut žádný. Jedině nějaký vyšší.

gumik
hodnocení

jasne ze jo ale me se libi tihle dve? jasny ja bych taky chtel auto za mega ale nemam na nej bohuzel :D

hodnocení

0x

Ani já bych si z nich nevybral. A jestli chceš poradit, sděl nám, jak dlouho máš ŘP, popř. kolik máš najeto a jaké máš o autě představy včetně toho, kolik na něj máš a hlavně: Kolik máš na jeho provoz!

doplněno 19.10.17 22:56:

@gumik: Ber Golf 4. Provoz i ND levnější, když s ním praštíš, nebude to tak finančně bolet. Jelikož jsi neuvedl další podmínky/požadavky, ani já nemohu uvést další rady.

gumik
hodnocení

tak na auto mam 50000 a rezervu 20000 ridicak mam 2 roky :) a predstavu mam o jedno z tehle aut

hodnocení

0x

Nad těmito auty bych uvažoval pouze pokud bych teď neměl žádné.
Kdybych teď měl třeba feldu, tak ještě chvíli šetřím a za 2 roky udělám větší skok k něčemu lepšímu.
Jinak si myslím, že je to vcelku jedno. Obě mají stejnou platformu a technickou úroveň. Vyber podle stavu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]