Nejste přihlášen/a.
0x
Dobrý den, můžete ho zabalit do novin nebo si koupit v marketu thermotašku. Když to nebude na motoru či vystaveno sluníčku, tak vydrží zmrazené, resp. nezkazí se. Zdravím!
doplněno 20.10.17 11:11:
Jenom doplním, že jde o skutečný novinový papír. Ten papír na barevné reklamní letáky má prý horší (jiné) vlastnosti (pro tento účel). Ovšem, tazatel je už zřejmě na cestě.
0x
Pokud je to poradna hrouda, tak v pohode vydrzi. Do termotasky muzete k masu nasypat led, za par korun se nechaji koupit cele pytle. Nebo prepravku a obsypat to ledem ze vsech stran.
0x
Ano vydrží.Svého času jsem si vozil ,když jsem dostal od rodičů maso-z pašíka po zabíjačce,králíka nebo kuřátko..,vše jen vlakem někdy v 11:00 mi jela městská ,pak v jednu rychlík,v 18:00 +- jsem byl doma a vše vydrželo.Záleží však na přípravě na cestu.Vše bylo zabaleno důkladně v několika vrstvách novin a pak v preventivně v igelitu a nakonec vloženo do tašky mezi prádlo.NIKDY se nestalo ža by cestu v parných letních dnech ve vlaku nevydrželo!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.