Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaky klic nebo nastavec

Od: sanitka odpovědí: 18 změna:

ahoj mam problem mam golfa 4 potrebuju vymenit brzdove desticky kdyz sundam kolo tak tam jsou dva pisty na imbus nebo tak neco ktere musim povolit jinka desticky nevymenim ale nevim jaky to je imbus nebo nastavec cislo a nazev dekuju

Jaky klic nebo nastavec

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
sundat krytky a pod nima je imbus na 7 imbus klíč
doplněno 18.10.17 12:13: tady to samé vectra-club.cz/...
sanitka
hodnocení

takze klasickej imbus 7?

on zrovna moc klasickej neni v obyčejný imbus sadě ho nenajdeš
a při tý zpětný montáži jak píše dole kolega nedorvávat ! at to nestrhneš
sanitka
hodnocení

takze kde ho mam koupit mototechna nebo naradi nekde?

jenda2*
hodnocení

0x

Hlavně pozor při dotahování. Mělo by to být na moment ale v praxi to stačí doťukat rukou až na pevno. V servisu mi servali závit v těhlici a bylo vymalováno.

sanitka
hodnocení

takze tadyty dva srouby povilim a sunda se mi trmen a pak uz jen vymenim desky udelma co se ma a zasroubuju z5?

si jinej?
máš tam odkaz z fotonávodem co chceš víc?☺
sanitka
hodnocení

jj vim nevsiml jsem si toho a ten imbus se da koupit v mototechne nebo i v zelezarstvi?

jakýkoliv obchod s nářadím já mám třeba tuto sadu výborná věc zbozi.cz/...
sanitka
hodnocení

hmmmm asi taky poridim :D ale treba tenhle to je taky?viz foto

Jaky klic nebo nastavec #2
taky to s nim pude lepší je nákej co by šel nasadit na gola ráčnu líp se stim dělá
sanitka
hodnocení

ok tak diky dable ahoj jdu na to vecer dam vedet :)

koukám na ty kotouče žádná hitparáda nekopou při brždění?
možná by stálo za to je dát taky nový?
sanitka
hodnocení

kotuc je taky tak trosku uz na konci zivota jako nekope este ale novej stopro ale mam je objednany prijdou za tri dny chci tam dat aspon ty desticky aby to nedelalo zvuk jako kdyz jedou kocovnici :D

tak počkej až ti kotouče dorazí a vyměn to najednou cpát nový desky na starý kotouče je nesmysl
sanitka
hodnocení

tak desticky vymeneny bal jsem se toho ale zadna veda chvilku potrva nez si to sedne ale parara konecne nejezdim jak kocovnik to ticho :D:D

hodnocení

0x
Jj imbus 7cka.
A jj davej pozor. Ja takhle sroub odsrouboval a uz ho nedal zpet. Zavit ko a auto slo stejne do servisu , kde maji prece jen dobry vercajk nez ty pred barakem ...
Nekdo pred tebou to nejspíš prerval. Bohužel v tehlici jsou jen tak 3 zavity. Ale na druhou stranu to musí byt dotahnute... Takže radost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]