Ahoj, můžete mi prosím poradit? Stáhla jsem si na ulož.to vygenerovani kódu Blaupunktu a vychází mi kód 8616 nebo 0616, ale bohužel kód je chybný. Auto jsem měla v servisu na výměnu baterie a od té doby mi rádio nejde, ani s těmito kódy. Číslo autorádia je: BP052677051029 Moc děkuji za rady.
8616 nebo 0616 jsou jediné možnosti pro daný kus - zřejmě bude chyba jinde...Můžete vyfotit, co to dělá, když kod zadáte?
doplněno 19.10.17 08:52:
Předpokládám, že zadávání kódu umíte a prostě to nebere... můžu jen doporučit servis -autorizovaný servis, pokud je rádio originál z daného vozu. Autorizovaný servis může zkusit dohledat možnosti nebo přímo opravu rádia-servis...
jla*
Dobře, to by jste byl zlatý. Děkuji.
jla*
Jej, posílám foto po zadání chybného kodu. Moc děkuji.
jla*
Před 2 lety jsem též zadavala vygenerovany kod na toto rádio a šlo to. Minuly tyden jak mi servisak vyměnil baterii a starter, tak jsem našla fotku radia s cislem, který jsem si před 2 lety vyfotila a vygenerovala si tento kód viz.výše a uz to nešlo. Tak tomu moc nerozumim, je asi blbost, aby to radio servisak vymenil, tim pádem by bylo jine výrobní číslo radia. Ale to je asi blbost? Podívala bych se jestli to náhodou nevymenil, ale radio mi nejde vyndat, nemůžu najít ty klíče na vyndani radia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.