Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vejde se pincek bez kol do Fábie?

Od: vrbodol* odpovědí: 3 změna:

Nevíte někdo když s pionýra sundám kola jestli ho nacpu zezadu do krátký fábie když vyhodim komplet sedačky?(poškození vnitřku neřeším)Dík

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Pokud ma predni blatnik, tak na delku sundanim kol moc neusetris, na vysku usetris cca 130. Aby si to mohl ruzne zkusit skladat, musi jit dolu i predni blatnik a nejlepe i riditka.

Pak to bude mit na delku cele asi 1.4m a na vysku u riditek cca 800 a u sedacky cca 650, tak si vem metr a jdi to promerit, ale myslim si, ze kdyz pohnes co nejvic i prednima sedackama, tak by to mohlo jit.

Hlavne pozor pri polozeni a pod., at Te z nej nic nevytece. Nejenom benal, ale i olej z tlumicu, bordel z laufu atd.

ps. Pokud podnej das hadr, sice nic nezaspinis, ale oder provoznich kapalin budes z auta vydychavat pomerne dlouho tak jako tak.

xenofob
hodnocení

0x

nevejde se tam, ale odvezl jsem ho v passatu 3BG/variant

sežeň pašíka

vrbodol*

Vejde! Dneska jsem to dal,musel jsem akorát sundar přední kolo a vyšroubovat spodní díl předních tlumiču jo a ještě zadní sklíčko abych ho nerozflákal.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]