Nejste přihlášen/a.
NwnJak je na tom G4 se 66kW.ale stařenka Xantie 2,0HDí 66kW a na tachu s 360 000km (skutečně o něco víc pže o dva roky před mojí koupí měla v A na jejich STK asi o 4000km méně než...ale to je jedno) Není problém na naší slavné D1,pokud provoz dovolí, jet z Brna do Humpolce celou cestu 130 a výš, nejvíc jsem ji pustil asi 160.A na ostatních cestách taky není brzdou v provozu..Samozřejmě ne hned naplno,jednak je to dehet a jednak ani turbo to nemá rádo!Na to pozor nehonit studený!
Jinak jen dvakrát jsem měl možnost jet s G4,taky TDi ale nevím o něm nic,ani jsem to nevyčetl z ORV či malého TP(byl to služebně soukromý Golf šéfova syna a jiné auto tehdy nebylo tak jsem s ním jel za zákazníkem)Na okresce ,kde jsem se sojí benzínovou Xantií (mám 2-HDí a 1,8i16V)jel max 80 jsem se v golfu přistihnul, že tam jedu 140!Tak na mne zapůsobil.Jen měl dost chyb -drobnosti co nejsou vadou provozu ale jsou nepříjemné za vše - el okénka si žila nezávisle na vůli řidiče...
Popis k ničemu. Do toho auta nevidíš, může ti bez problémů sloužit dalších 150.000km, ale taky ti může za týden kleknout způsobem jehož řešení je jen likvidace auta.
Vezmi si odborníka, který auto proleze a dá ti doporučení. A ani tak to není definitivní.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.