Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hyundai i30 pípání

Od: mettaxa® odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

minulý týden mi rozbili okénko u auto Hyundai i30 combi. Prošacovali co šlo, ale nic neukradli. Jen vytrhli přídavné bluetooth.

Když jsem do auta nasedl, zastrčil klíček a otočil do předstartovní polohy, tak začalo hrát klasicky rádio, ale po asi dvou vteřinách se rádio preruší a ozve se prerušované pípání, dlouhé 2-3 vteřiny, poté začne zase rádio hrát.

Zvuk vychází z reproduktorů. Žádné kontrolky nesvítí, kapaliny jsou plné, výstraha, že auto musí do servisu není nikde zobrazována, zkrátka nic, co by tomu mělo nasvědčovat. Během pípání se nic na displeji neukazuje...

Toto se děje pokaždé, když vytáhnu klíč a opět zastrčím a pootočím. Už se mi to stalo i po asi hodině a půl dlouhé jízdě...

Tento zvuk už se projevoval někdy před dvěma lety, ale bohužel si nepamatuji, jak se ho podařilo odstranit nebo čím to bylo, ale pochybuji, že by to způsobovalo vytržené bluetooth už jen z tohoh důvodu, že před dvěma lety bylo bez problémů a na svém místě...

Nemáte s tím někdo nějakou zkušenost? Chlap v servisu mi řekl, že to způsobilo to vytržené bluetooth, ale já tomu nevěřím..

Předem díky za odpovědi.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Je tam originál autoradio? Třeba AR 1109? Zkusil bych se zaměřit na nejdřív něj...má tlačítko RESET? Není třeba sepnut TA ALARM? Dejte typ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]