Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nove auto

Od: diamom odpovědí: 9 změna:
Dobry den, chtel bych poradit s vyberem noveho auta, je mi jedno jak vypada apod. Chtel bych jen benzinak a abych za opravy nedaval majlant. Dal bych nechal na nekterem z vas. Zatim stojim u tohoto auta, a zvazuji o jeho koupi. Cena max 120k, dekuji. auto.bazos.cz/...

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Strasne spatny motor. TSI pouze s remenem.
Kupte nove , treba logana ci dustera ci megana... nebudete litovat.
Pokud ne , tak kouknete na lagunu 3 2,0diesel. Turbo vodou chlazene ... motor drzak. Jeste usetrite.
ew

doporučuju dacii velice výborné na veznení. Přijede odjede přiveze odveze... Spíš není dobrá v crash testech ale určitě nejsete magor který musí závodit. Jako normální auto stačí

mot
pani asi taky nebyla magor, ktera musela zavodit...
zpravy.idnes.cz/...
Ani superb , coz je tank te ne vzdy zachrani.
mot
ale znam lidi, ktere zachranilo to,ze meli kvalitni a bezpecne auto

hodnocení

0x

nechcete řešit opravy... spotřebu řešíte? Průměr kolem 8,5 l/100km

ten konkrétní - servis Škoda - dovoz Německo... no nevím, co všechno máte ověřeno. Asi bych si zkusil napsat do centrály ŠKODA, jestli z D nemají možnost ten servis ověřit. Jinak je to obyčejný kus jako každý jiný...

A jako antiškodovák moje hláška - přeplácíte desetitisíce oproti jiným značkám.

diamom
hodnocení

Nebo toto : auto.bazos.cz/...
o lagune jsem slysel spatne veci, a o naftaku jeste vetsi. Na daciu nemam penize, jedine ze bych nasetril a koupil za rok :) ten golf je jaky? Diky
Jo to jste slysel o lagune 2 , laguna 3 je povedena a ten diesel je zvlast povedeny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]