Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jáké auto pro mně do 300tis

Od: jezdec584 odpovědí: 8 změna:

Zdravím jaké auto byste mi doporučili do 300000,-?vyježděný už jsem a nevím co si mám vybrat wv,Škoda,a další vozy střední třídy. Prosím co byste mi doporučily?Pouze benzínové s turbem díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

xoxoxo
hodnocení

0x

Určitě škodovku, podpoříš náš národní průmysl v krizi a autodíly jsou na ni nejlevnější

jezdec584
hodnocení

Já se díval na škoda octavia II rs 2.0tfsi sedan ale když se kouknü na video tak prostě to nejede vypadáto líně ale co jsem viděl tak za 2.rych.stupěň to ma 100km/h Co si myslíte o Škoda octavia II rs 2.0 tfsi?

Sedan OII neexistuje *smich*

papene*
hodnocení

0x

Co to znamená vyježdění?

doplněno 23.11.09 21:19:

opr.:vyježděný

To nikdo přeci nemůže jen tak říci.Učíš se přeci stále.

raadek*
Nechapu proc chces benzin s turbem, i tdi ma slusnej zatah. Nevim jestli chces auto pro rodinu. Skodovka by v tomto pripade byla vhodna, ale spadl by si do sedeho prumeru a musel by sis na auto dat nejakou samolepku aby si ho na parkovisti vubec poznal. Pokud chces benzin s turbem tak musis lovit v jinych vodach. Napriklad Impreza STI. R.

hodnocení

0x

jezdec584, bez jakékoliv připomínek jen dotaz, kolik kilometrů značí vyježděn?

Abych věděl kam se zařadit.

Podle otázky bych řekl že věk bude do 20-ti...

petr123*

Asi tak...

No podle mě jedině Oktáfku v té-dé-íčku na hlínách, samozřejmě v metle a plný kalbě. Jinak to prostě nemá grády a budeš úplně out!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]