Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Samovolné vypínání a zapínání autoradia

Od: ajmr odpovědí: 4 změna:

dobrý den.prosím,poraďte.Mám autoradio sony 6006 cd a při zapnutí hraje chvíli a pak se vypne a za ch víli opet naskočí. Vůbec nevím , co s tím . Děkuji za odpověď. Šlossar- Roztoky p.s. autoradio je nainstalované ve fordu mondeo mk4

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zkuste projít všechny spoje, resp. konektory k přístroji - někde je špatný kontakt. Zdravím!

ajmr
hodnocení

Zdravím . To samozřejmě udělám v nejbližší době a dám vědět . Ještě jednou moc díky za radu . Šlossar-Roztoky

hodnocení

2x

já to vidim na problém v samotným autorádiu možná nákej studenej spoj uvnitř rádia asi to bude práce pro elektronika

ještě mi napadá nemůže to dělat konektor čelního odnímatelnýho panelu rádia? skus mu opatrně očistit a napružit kontakty

ajmr
hodnocení

Zsravím a moc děkuji za odpověď . Prosím, šlo o omyl. Mám autoradio sony 6006+cd s changerem na 6 cd ve fordu mondeo mk4 r.v. 2008 2,0 benzin Tam mě zlobí to radio . Samo vypíná a zapíná a vypadává z conversu . Ještě jednou moc díky za vaši odpověď a názuory a rady . Díky . Šlossar - Roztoky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]