Nejste přihlášen/a.
Jednoznačně benzín. Naftu nebrat. ty 1.4tdi jsou naprosto tragické motory.. V práci máme trojkové fábky 1.2 tsi. Vyzkoušel jsem všechy verze, 63,66,81kw dsg i manuál. 81kw jede velmi slušně a dokáže jet i za hodně málo. Dálky jsem občas jezdil pod 5 litrů na sto.. V naftě nevidím jediný význam a kor, když jezdíte hodně město.
A ano s htp to nemá vůbec nic společného. TSI jsou úplně jiné motory a čtyřválce navíc. Krom 1.0tsi
mám ten motor ve starém polu a naprosto bez problemu.. nevim co je na něm tak tragického.. da se s tím normálně jezdit.. akorat je ten chod motoru trochu hlučnější a méně kultivovanější.. a samozřejmě po přesednutí z 1.9 je to nezvyk, protože to nema takovou sílu v nízkých otáčkách a musí se to více točit, což asi neni nic hrozneho protože 1,6 tdi chytá dech taky nad 2tis. vyhnul bych se verzi s dpf a verzi 51kw.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.