Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Huštění kol na benzince

Od: karolko odpovědí: 8 změna:
Bývá huštění kol na benzince bezplatné, nebo za nějaký poplatek?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

na žádné z benzínek jsem nikdy nezažil platbu za vzduch... jen někdy schovávají hadice, protože je lidi kradou...

hodnocení

0x
Za 50 let, co jezdím, byl vzduch vždy zdarma!

hodnocení

0x
Občas chtějí vratnou zálohu za hadici, jednou jsem dával 50 Kč. Asi ji často lidi kradli nebo nevraceli.

isteron
hodnocení

0x

Chodieval som na rôzne čerpačky tankovať, kde som aj kontroloval tlak, prípadne aj doplnil A najradšej som išiel na tú, kde používali kovové žetóny, ktoré predávala obsluha. Niekedy, keď so doplnil všetky kolesá, prípadne aj rezervu, som potreboval 2 žetóny. Ale oplatilo sa, lebo na tejto čerpačke boli vždy v lepšom stave koncovky na hadici, a nebol tam rad záujemcov. Aj manometer ukazoval presnejšie.

hodnocení

0x
Jen vratna záloha hadice až 200,-

hodnocení

0x

Já jsem ještě nikdy nikde neplatil a ani zálohu za hadici jsem nedával... Tam kam chodím mají hadice napevno

jabraka*
hodnocení

0x

Půjčíhadici,když u nich natankuji.

JB

hodnocení

0x

Taky mám zkušenost, že až na výjimku manometr ukazuje špatně, byť je na něm mnohdy i platná kalibrace... Není špatné to porovnat, případně i změřit přesnějším a ověřeným přístrojem...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]