Nejste přihlášen/a.
Čau lidi.
Měním postupně žárovky na Lagunu 2 a mám problém. Fůra žárovek funguje - venkovní a vnitřní, ale jenom místo SUFIDky. S paticí BA9S mi ne a ne naskočit. Mám obyč ledky, ty fungují na počítači normálně, taky s CANBUSem mám a taky nejdou. Wolframky když vrátím JDOU! Jsem nas**** štvaný a fakt už nevím proč. Když je připojím na počítač, větev 12V jdou v pohodě, v autě nejdou. Polarita není otočená.
Já už prostě NEVÍM prooooooč
Díky za jakýkoliv tip
Ale může u toho být zádrhel - u moderních aut (co hlídají proud v obvodu) když je žárovka rozpojena tak se přívod odpojí a nezměříš nic.
Zdroj: poradte.cz/...
... z toho plyne následující : Led žárovka má vysoký odpor/protéká velmi nízký proud , systém v autě vyhodnotí el. obvod jako "rozpojený/chybí žárovka"a napětí do obvodu nepřipojí, nesepne - proto ledka nesvítí.
A jak s tím vymr... vymrskat aby to fungovalo? :D Mě teda nenapadá, co by LED ještě měla umět kromě CANBUS
A je divné, že vedle mám LED sufitky a ty jsou v pohodě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.