Nejste přihlášen/a.
Ahoj,mel jsem stary Fiat Uno a po ceste z italie se mi ve Slovinsku porouchal tak ze jsem ho tam nechal a vzal si komplet znacky stitky a zustali me papiry. Potom jsem papiry nechal jednomu znamemu s plnou moci na prepis ze si je ode mne vezme. A ted se mi po roce vratily,ze to neprepsal ze to nemelo cenu,tak ze mam TP. znacky na auto z 88 roku a samozrejme bez pojisteni. Odhlasovaci poplatky jsou ted velky a jeste k tomu poplatek za nepojistene auto. Predem dekuji za Radu Tom
Dobry den,papiry jsem znamemu dal s plnou moci na prehlaseni na nej a ted po roce se mi vratily postou a ja nai netusim kde ten znamy je a nemam na nej konakt a jsou stale prihlasene na me
Pokud chtějí doklad o ekolikvidaci a auto už neexistuje pak je možné nahlásit krádež a protože auto nenajdou tak ho zruší.
a nebo Vás obviní z podvodu, páč se zeptají u sousedů a jinde po okolí, klidně zjistí...
To se dělalo hlavně na konci loňského roku, když se nechtělo stát frontu na evidencích, nahlásili krádeže...
Zvolilo se snadnější řešení..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.