Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Motorkáři co děláte v zimě?

Od: lada1® odpovědí: 9 změna:

Ještě je venku hezky a viděl jsem pár motorkářů,ale co dělají v zimě?Jsou v garáži a pečují o svého miláčka?My automotoristé jezdíme celoročně a mě osobně zima vadí.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

No, já býval ještě motocyklista. A jezdil jsem i v zimě. A možná jsem v zimě u nás v horách najedil víc, než mnohý dnešní "motorkář" za celý svůj krátký život ..

gholeo
hodnocení

1x
Musíš mít pořádný enduro a njáka zima ti vúbec nebude vadit. Naopak lítat po sněhu je docela sranda.Nejlepší jsou ti nechápající lidé co na tebe koukají :).
hodnocení

Tak se pořádně oblečte a dranděte dál i v zimě a já vám budu držet palce ať dojedete v poho*palec**palec*

hodnocení

0x

Co by dělali? Sedí doma v teple a čekají na jaro, né?

motonerider
hodnocení

0x

gholeo: Co máte za mašinu?

tomas11*

No co by dělali -zazimují motorku a přesednou do svýho fára . Mít motorku neznamená nemít pořádnej auťák.

instalater*
hodnocení

0x

Pokud je nad nulou tak se jezdí. Jsou vánoční vyjížďky to rozvážíme na štědrý den dárky dětem do dětských domovů a pod. Potom jsou novoroční vyjížďky . leden a únor máme různá sezení a promítání filmů - to většinou autem a v březnu už se vyjíždí.

radekan
hodnocení

0x

V zimě? No jezdím :) Záleží, co má kdo za motorku, jestli má nějakou silniční nebo choppera, tak je to o hubu, ale proč si nejít zadriftovat :) Já mám cross na papírech, takže mě zima nijak neomezuje, dokonce se na ní i těším, alespoň se mi méně sjíždí pneu :D

motonerider

radekan: Co máte za mašinu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]