Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě ozdobných poklic - jaké?

Od: strbajz7 odpovědí: 13 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, zda máte nějaké typy, jakou sadu nějakých pěkných poklic koupit k tyrkysové fabii, důvod koupě je, že mám pouze 2 poklice a ještě k tomu ošklivé a dle mého poklice dokáží udělat hodně se vzhledem vozidla, díky za rady. Zasílám foto auta z boku

Koupě ozdobných poklic - jaké?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

kup si jake se ti libi akorat pocitej s tim ze nektere ty poklice za 500,-/sada ti uleti v prvni zatacce protoze to moc nesedi

strbajz7
hodnocení

Já je přichytím těmi bílými páskami vždy dám dvě naproti sobě:)

cesmina*
hodnocení

0x

Nardo Silver & Black se třeba líbí mě. (Nevím ,ale jak má Fabia velká kola.)

strbajz7
hodnocení

Pěkné, pouvažuju, díky :)

jester*
hodnocení

0x

Jestli ti můžu dobře poradit tak jedině originál,jsou sice dražší ale s těma levnejma drekama nemají nic společnýho.Perfektně sedí a nemusíš se bát že nějakou ztratíš nebo praskne.Ty levný sou fakt k ničemu.

strbajz7
hodnocení

Neudrží se ani s těmi bezpečnostními páskami? Jde mi spíše o vzhled, ty kola vypadají otřesně, když jsou tam pouze disky

asd1

Levný bývají z křehkýho plastu a snadno praskají úchytky, hlavně při sundavání/ nasazování poklic.. Vzhled bych neřešil, ale s poklicema ráfky i kotouče reznou míň než bez nich - bez poklic víc oplachuje voda a splachuje "ochranný šmír". Taky bych čekal že míň reznout bude odkryté, ale je to naopak.

martin12*

Já teda nevím, ale kupoval jsem také nějaké levnější neoriginální a drží mi na autě už asi 5. zimu i bez stahovacích pásek. Nebál bych se toho... Samozřejmě originální jsou lepší i drží víc, ale jde o to, jestli má cenu do nich investovat.

hodnocení

0x

fabia a investice do "pěkných věcí"- to mi k sobě nejde... zvlášť u jedničkové řady - myslím, že lepší investice bude do nových filtrů nebo kvalitnějšího paliva... - a jaké máte pneumatiky?

doplněno 02.10.17 19:33:

hmm, tak auto nic moc, gumy snad nižší střední třída, žádný extra líbivý profil kol... dávat tam poklice mi přijde ujeté... tak jen aby ty plechy víc držely sůl a nečistotu, pak víc reznou...

doplněno 03.10.17 11:18:

dtest.cz/...

a další a další články...

tankuji diesel - VERVA od Benziny nebo u Eurooil-čepro nafta bez přísad.

strbajz7
hodnocení

Matadory 165/70 14tky

strbajz7
Mohu se zeptat asi tuším na trapnou otázku? Jak rozeznat kvalitnější palivo od méně kvalitního? Když jsem tankoval na stanici Shell, přišlo mi to cenově méně dostupné, ale kvalitní, jinak tankuji na stanicích Pap oil či EU, kde je palivo kvalitní? Raději bych si připlatil než tankovat horší palivo

krtek66
hodnocení

0x

dostal jsem od ježíška asi 5let zpátky poklice z Citiga. Pěkné, ale ještě jsem je na autě neměl. Mají už jiný typ připevnění. Už to není na ty plechové cvočky, ale na ten obvodovej kruh. A mě tam zavazí to závaží na plecháčích. A řezat se mi do nich nechce...

scv®
hodnocení

0x

K zelený starý Fabii by mohlo dobře ladit tohle..

Koupě ozdobných poklic - jaké? #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]