Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chci se zeptat, zda máte nějaké typy, jakou sadu nějakých pěkných poklic koupit k tyrkysové fabii, důvod koupě je, že mám pouze 2 poklice a ještě k tomu ošklivé a dle mého poklice dokáží udělat hodně se vzhledem vozidla, díky za rady. Zasílám foto auta z boku
Jestli ti můžu dobře poradit tak jedině originál,jsou sice dražší ale s těma levnejma drekama nemají nic společnýho.Perfektně sedí a nemusíš se bát že nějakou ztratíš nebo praskne.Ty levný sou fakt k ničemu.
Neudrží se ani s těmi bezpečnostními páskami? Jde mi spíše o vzhled, ty kola vypadají otřesně, když jsou tam pouze disky
Levný bývají z křehkýho plastu a snadno praskají úchytky, hlavně při sundavání/ nasazování poklic.. Vzhled bych neřešil, ale s poklicema ráfky i kotouče reznou míň než bez nich - bez poklic víc oplachuje voda a splachuje "ochranný šmír". Taky bych čekal že míň reznout bude odkryté, ale je to naopak.
fabia a investice do "pěkných věcí"- to mi k sobě nejde... zvlášť u jedničkové řady - myslím, že lepší investice bude do nových filtrů nebo kvalitnějšího paliva... - a jaké máte pneumatiky?
hmm, tak auto nic moc, gumy snad nižší střední třída, žádný extra líbivý profil kol... dávat tam poklice mi přijde ujeté... tak jen aby ty plechy víc držely sůl a nečistotu, pak víc reznou...
a další a další články...
tankuji diesel - VERVA od Benziny nebo u Eurooil-čepro nafta bez přísad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.