Nejste přihlášen/a.
0x
Jestli ti můžu dobře poradit tak jedině originál,jsou sice dražší ale s těma levnejma drekama nemají nic společnýho.Perfektně sedí a nemusíš se bát že nějakou ztratíš nebo praskne.Ty levný sou fakt k ničemu.
Neudrží se ani s těmi bezpečnostními páskami? Jde mi spíše o vzhled, ty kola vypadají otřesně, když jsou tam pouze disky
Levný bývají z křehkýho plastu a snadno praskají úchytky, hlavně při sundavání/ nasazování poklic.. Vzhled bych neřešil, ale s poklicema ráfky i kotouče reznou míň než bez nich - bez poklic víc oplachuje voda a splachuje "ochranný šmír". Taky bych čekal že míň reznout bude odkryté, ale je to naopak.
0x
fabia a investice do "pěkných věcí"- to mi k sobě nejde... zvlášť u jedničkové řady - myslím, že lepší investice bude do nových filtrů nebo kvalitnějšího paliva... - a jaké máte pneumatiky?
doplněno 02.10.17 19:33:
hmm, tak auto nic moc, gumy snad nižší střední třída, žádný extra líbivý profil kol... dávat tam poklice mi přijde ujeté... tak jen aby ty plechy víc držely sůl a nečistotu, pak víc reznou...
doplněno 03.10.17 11:18:
a další a další články...
tankuji diesel - VERVA od Benziny nebo u Eurooil-čepro nafta bez přísad.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.