Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ucpávka otvoru v prahu u golfa

Od: zbynek1* odpovědí: 5 změna:
Neví někdo, kde bych sehnal ucpávky co jsou zespoda dutiny prahu u vw golf V? Otvor v prahu má rozměr 15x40. Běžně jsou k dostání o rozměru 18x45, ale tento nějak nemohu nikde najít.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
zbynek1*
hodnocení

No mne to přijde, že ten prostor prahu je rozdělen do dvou částí. Ta vnitřní část je zaslepena těmi 18x45 na které jste mi dal odkaz a ta vnější část prahu má otvory právě těch 15x40, do kterých se mi ty větší nevlezou a které nemohu nikde zatím sehnat...přikládám foto pro lepší představu...

Ucpávka otvoru v prahu u golfa

gumidbanek
hodnocení

0x

Jasně, že je to špatný rozměr. Dej tam to, co tam patří.

N91055001 18x45
1K0803583A 15x40
N90508801 25x40

Potřebuješ tu 1K0 a najdeš ji i ve Škodě Favorit či Forman ve dveřích. Používá se na průchod kabelů starší metodou (pak Felda husí krk). Všechny Favority po roce 93 -94 ji mají plnou, když chybí centrál či repro. Zadní i přední dveře. Ale kup si novou, ať není ztvrdlá a dobře sedí.

zbynek1*
hodnocení

Ta 1K0 to je přesně ten typ co potřebuji. Zatím se mi nepodařilo najít nějaký český e-shop kde by ji měli. Nebo mám zkusit zavolat do autorizovaného servisu?

hodnocení

0x
Kód je 1k0803583a
Zkus zavolat do škodovky nebo autokelly jestli neumí objednat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]