Neví někdo, kde bych sehnal ucpávky co jsou zespoda dutiny prahu u vw golf V? Otvor v prahu má rozměr 15x40. Běžně jsou k dostání o rozměru 18x45, ale tento nějak nemohu nikde najít.
No mne to přijde, že ten prostor prahu je rozdělen do dvou částí. Ta vnitřní část je zaslepena těmi 18x45 na které jste mi dal odkaz a ta vnější část prahu má otvory právě těch 15x40, do kterých se mi ty větší nevlezou a které nemohu nikde zatím sehnat...přikládám foto pro lepší představu...
Jasně, že je to špatný rozměr. Dej tam to, co tam patří.
N91055001 18x45 1K0803583A 15x40 N90508801 25x40
Potřebuješ tu 1K0 a najdeš ji i ve Škodě Favorit či Forman ve dveřích. Používá se na průchod kabelů starší metodou (pak Felda husí krk). Všechny Favority po roce 93 -94 ji mají plnou, když chybí centrál či repro. Zadní i přední dveře. Ale kup si novou, ať není ztvrdlá a dobře sedí.
zbynek1*
Ta 1K0 to je přesně ten typ co potřebuji. Zatím se mi nepodařilo najít nějaký český e-shop kde by ji měli. Nebo mám zkusit zavolat do autorizovaného servisu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.