Dobrý den, měl jsem v passatu 1.8T baterii 74Ah, normálně jsem s ní vozidlo nastartoval. Po par dnech, co vozidlo stálo se baterie vybila, nabít uż nešla. Skusil jsem do něj dát nabitou baterii 50Ah, otočil klíč do první polohy a když jsem chtěl nastartovat, začli mi problikávat a vrčet buďíky, to se pak dělo už i od otočení klíče do první polohy. Je to špatná, slabá baterie nebo to znamená něco vážnějšího? Nemám silnější baterii, abych to vyskoušel. Děkuji.
Určitě bych zkusil obě baterie nabít nabíječkou. Pak bych to zkusil znovu, mnohdy je to nějaká hloupost - třeba lampička v kufru za pár dní baterii spolehlivě vybije
karel*
S tou 74Ah nabíječka nic nedělá, takže je nejspíše po ní. 50 Ah nabíjí normálně na plno, ale když jí dám do auta tak se rosvítí jen hodiny a žádná další operace není možná. Nejdou ani rosvítit světla nebo zamknout auto, když něco zmáčknu tak to jenom vrčí, jako by to mělo málo šťávy.
No jestli ta 50Ah baterie byla nabitá tak to baterií nebude a myslím že ani kdyby byla vybitá ,tak se to tak nechová.Mám dvě octavie (elektronika skoro stejná) a když mám slabou -vybitou baterku tak buď neotočí starterem nebo ani nerožne kontrolky.Co vím tak passaty trpí na komfortky-zatéká tam.Neměl jste pod nohama mokro,že by tam zateklo
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.