Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jiný vzorek pneumatik vepředu

Od: nezmar odpovědí: 3 změna:

Zdravím přátelé, je možné mit na autě gumy které mají jiný vzorek? Na zadnich kolech je jiný vzorek než na předních. Koupil jsem auto a ted si toho všiml.. Děkuji za radu-

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rqwops
hodnocení

2x

Stejný typ musí být na jedné nápravě, stejný rozměr pak na celém automobilu. Nápravou se rozumní zpravidla kola vedle sebe, tedy mluvíme o nápravě přední a zadní (nikoli o levé a pravé).

Pokud to auto není 4x4 - tedy s pohonem všech čtyř kol, tak lze mít na přední nápravě jiný vzorek pneu za předpokladu dodržení ostatních pravidel - tedy rozměry pneu atd.

pneu-poradna.cz/...

hodnocení

0x

Ano běžně jsem tak absovoval i několik technických! rozměry dle TP .Např přední jsem měl nějaké klebery a zadní byly Micheliny.všechny 4 ks rozměr 165/70R13.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]