Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
mohl bych se zeptat? Máte někdo zkušenosti s obchodní společností Auto ESA? Našel jsem tam auto za 115 000,-, které je v akční ceně na úvěr zlevněné na 75 000,- společně s úvěrem bych měl auto přeplatit o 5 000,-, takže konečná cena by měla být 80 000,-.
Ta cena mi přijde zvláštní. Něco mi říká, že ta cena 80 000,- ve finále koncová nebude.
Bohužel nevím, o jaký úvěr se jedná. Zítra se jedu na auto podívat a pobavit se o typu úvěru. Pokud se nebude jednat o úvěr z banky dám od toho ruce pryč.
Děkuji!
Jo,a kolik si vezmou za zprostředkování úvěru? Hlavně nenaletět , je toho plný net třeba : penize.cz/...
kalkulacky na strankach bazaru VZDYCKY lzou, verit tomu ze mi nekdo pujci treba 50 tkc a ja mu vratim 55tkc to v dnesni dobe udela asi malokdo, klidne se vsadim ze az dojde na podpis smlouvy tak to bude nakonec vic nez tech 115tkc + jako bonus bude drahe pojisteni protoze nebude mozne uznat vase bonusy
ZADARMO NIKDO NIC NEDELA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.