Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zplnomocnění k řízení vypůjčeného vozidla

Od: opel2 odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
potřeboval bych prosím poradit, nejlépe odkaz, foto jak má vypadat zplnomocnění k řízení vypůjčeného vozidla na Ukrajinu.
Předem děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není žádný vzor, musíte si to vymyslet.

Třeba: "Já níže podepsaný XY, vlastník a provozovatel vozidle ble ble, RZ 1E1 0000, zmocňuji k řízení tohoto vozidla po státech SK, PL, UK, v době od do.

Stačí stručně, neověřený podpis.

doplněno 25.09.17 06:24:

Pokud se domníváte, že všichni, co po Vás budou chtít doklad umí anglicky Pak OK, ale já bych to dal přeložil do všech jazyků, kudy projedete.

rengea

Dobrý den opravdu , stvořte .. furmulář.. sám ale doporučuji alespoň ověřený podpis.Jezdil jsem na UA dost často,čím více pečatek - razítek tím lépe , tak tomu bylo dříve.

opel2
hodnocení

stačí to v angličtině?

xenofob
hodnocení

0x

autoklub.cz/...

nechal bych si ten podpis úředně ověřit , nejlépe na matrice, dají tam kulaté razítko se státním znakem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]