Nejste přihlášen/a.
Budu měnit pružiny na zadní nápravě VW Bora kombi. V nabídce existují standardní typy a verze pro těžký výkon. Pomohl by mi někdo rozklíčovat, kdy je vhodné použít verzi pro těžký výkon?
jednoduse prelozeno pro tezky vykon jsou tvrdsi pruziny , treba pokud jezdis vecne nalozeny tak si je lidi nechaji montovat, jinak se podivej i na rozmery , at ti pak to auto nevypada jak koza
k tomu adekvatnimu schvalenemu dilu, dneska ma vetsina aut v nabidce pruziny zadni napravy pro tezky vykon
Přesně tak - jeden čas jsem měl jako služebák Octavii Tour II. A šetřílkové ve Škodě tam dávali na zadní nápravu slabší pružiny, než měly Octavie II, takže stačilo dát do kufru vercajk a auto tahalo výfuk po zemi. Tak jsem tam dal ty pružiny pro těžký výkon a bylo to znatelně lepší. Auto - ani prázdné rozhodně nebylo nějak přehnaně zvedlé.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.