Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Porucha autoradia

Od: karlosdos* odpovědí: 4 změna:

Mám auto Fiat Punto,,autoradio JVC už staré asi 10let. Nyní když jsem dobíjel baterii,radio mi nejde.

Čím to může být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já Vás nechci podceňovat..

Ale nejedná se pouze o to, že jsou resetované předvolby?

Občas se to stane..Případně není rádio přepnuté na AM místo FM?

doplněno 20.09.17 15:19:

Hmm...Tak nějaký špatný kontakt mezi panelem a tělem..Vypadnutý nebo přerušený drátek napájení..

karlosdos*
hodnocení

Né,to vůbec nejde zapnout.Nic se nerzsvítí. Má to sundávací panel,když jdu třeba na houby sundávám ho,aby mi někdo autoradio.

hodnocení

0x

Mohla odejít pojistka. Zkontroluj pojistku autoradia v pojistkové skříňce a taky na rádiu bývá pojistka na zadní stěně u konektorů. Někdy bývá i přímo na napájecím kabelu za rádiem.

karlosdos*
hodnocení

Nejhorší je,že to nejde vyndat,žádný ty háčky na vytažení radia,nemám ,tak budu muset k autoelektrikářovi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]