Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny,
mám fabku 1,4 16V,delší dobu mě špatně startovala po krátké jízdě(5-10km)uchlastavala se.Musel jsem několikrát točit a ještě čekat.Našel jsem závady na Vag-com. Vyměnil jsem lamba s.před kat. nic až když jsem vyměnil čidlo teploty mot.Je pokoj.Ještě to píše EGR ventil velký průtok.Tak jsem ho zaslepil a zase to píše malí průtok.Vím je tam pneu váha a dokud ventil nebude chodit bude psát pořád.Tak se chci zeptat,je tam asi 5konektorů,nezná někdo zapojení?Chci proměřit obvody,nebo proudově odskoušet,pak případně vyčistit a rozchodit.Je tam asi nějaký potenciometr na postupné zavírání a opačně.
Dík Jirka
Předpokládám, že s tím chcete jezdit normalně po silnici. Do konstrukce auta nemůžete takto zasahovat, svěřte to servisu! Neřeknu kdyby šlo o údržbu nebo výměnu např. výfuku, ale hrabat se v motoru, pozměňovat konstrukci formou pokus/omyl a informace si sbírat z pochybných zdrojů na anonymní a neodborný internetový službě od kohokoli... Zoufalství.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.