Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nečitelné výrobní číslo vozidla?

Od: ondrejkovac odpovědí: 4 změna:
Kde se v Praze žádá o vyražení nového identifikačního čísla,když to původní je nečitelně rezavý?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

danys*
hodnocení

2x
Pokud budete mít papír z městského úřadu, tak vám to vyrazi skoro všude. Mne to vysekli v dílně na měření emisí

hodnocení

2x

Vyražení VIN náhradní technologií musí povolit příslušný úřad na základu něčeho.U mne to bylo na základu řešení policie (nešlo o auto z trestné činnosti) a zápisu z tehnické (přeražený VIN),resp.v opačném pořadí! .A který? Asi ten pod který spadáte i když některé úkony lze kdekoliv.

doplněno 19.09.17 17:48:

Toto se stalo-řešil jsem před 13 lety a zástupce či autorizovaný servis s tím neměl co do činění , s tím jsem řešil jen typ motoru,kde zaniklo označení typu motoru!

xenofob
hodnocení

2x

Bohužel pan Ťok podepsal novelu vyhlášky, která cca před 3 týdny zrušila oprávnění magistrátu nebo obce povolat vyražení VIN...

Dnes je jedinou možnsotí obrátit se na zástupce výrobce, kterým je Ford Motor Company z Prahy který potvrdí vyražení VIN a magistrát to pak jen zapíšde

hodnocení

0x

Pokud se nepletu tak u oficiálního zastoupení dané značky. Pro Ford Transit to dělá Charouz :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]