Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
prosím o radu, i když vím, že se po internetu radí blbě. Mám jedničkovou Fabii, když se pohybuji v rozmezí rychlostí 40 - 60 kmh (naprosto přesně) tak se ze předu ozývá přerušované hučení. Není to nijak extra hlasité, spíš takové hučení v pozadí... Střídá se to v pravidelných intervalech a ty se nezrychlují. Když jedu 40 a nebo 60, jsou ty intervaly stejné. Jakmile jedu nad 60kmh, hučení ustane, jakmile jedu pod 40kmh, hučení ustane.
Na hučení nemá vliv zařazená rychlost.. Dělá to od dvojky po pětku, i na neutrál, dělá to i se spojkou i bez. Jediné co má vliv je, když odbočuji vpravo, hučení nepatrně zesílí, vpravo se mi zdá, že zase přestane.
Ložisko vylučuji, protože to mi na jiném autě hučelo pouze ve vyšších rychlostech a pochybuji, že by se na tom hučení u ložiska 11tis. km nic neměnilo.. Je to furt stejné..
Prosím o rady jen zkušené borce, věřím, že se tady najdou. Díky
PS. Dva mechanici co se autem vezli mi řekli, že nic neslyšeli
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.