Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sklo zrcátka Astra G

Od: boob odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

nějaký dobrák mi zničil komplet levé řidičovo zrcátko na Opel Astra G. Jelikož to bylo mimo domov, vyměnili mi celé zrcátko za nové (bylo to v sobotu a 300km od domova, takže jsem byl rád za jakékoliv co v tu dobu měli).

Vyměněné zrcátko však oproti původnímu orginálu nemá zalomení pro mrtvý úhel a co mi nejvíc vadí - jakoby zvětšuje obraz těsně za autem. Nemůžu si na to zvyknout a celkem mě to vadí hlavně na dálnici (auto co je ještě celkem daleko vypadá veliké, tzn jako by bylo dost blízko) Chtěl bych si tedy objednat nové sklo zrcátka, ale takové, co bude mít stejný obraz jako standartní orginální zrcátka - tzn nebude zvětšovat a bude mít lomení pro mrtvý úhel.

Na netu jsem hledal, ale setkal jsem se pro daný typ auta se sklíčky konvexními, asférickými, vypuklými.

Poradí někdo, jaké je tedy v opel Astra G z výroby jako orginální?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nemám dobrou zkušenost s díly na objednávku... Buď autorizovaný servis OPEL nebo vrakoviště a osobní výběr...

rasekvasek*
hodnocení

0x

Konvexní,asférický,vypuklý je pořád jedno a to samé,je to vypuklé sklo,které obraz zmenšuje.

Zkuste třeba toto: autodily-cardo.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]