Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde nastartovat auto

Od: dazel odpovědí: 6 změna:
Dobrý den,
Amám opel tigra r.v.1995, motor 1.6,16V ECOTEC. Před 3 dny jsem dojel a dnes točím starterem ale auto se nechytá, benzín jsem dolel, svíčky vyčistil. Nevím co s tím dále. Nevíte někdo kde bych našel kde je přívod benzínu do motoru?
Děkuji

Nejde nastartovat auto

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tak na motoru vzadu (u palubky) bude vstřikovací lišta (obr) a do ní povede ben.hadice.Možná to bude ta modrá vpravo.

Nejde nastartovat auto #2

hodnocení

2x

pokoukej veškerý pojistky i ty silový v boxu za baterií

jede ti čerpadlo? kdy si naposled měnil palivovej filtr?

koukni na konektor z čerpadla pod sedadlem očisti a napruž kontakty

háže jiskru?

co rozvody kolik je na nich mě se tenhle motor potkal v 55000km

A já přidám tip na "motýlek" - snímač pohybu klikové hřídele. Stačí aby se zalepil špínou a motor nestartuje.
dazel
hodnocení

Diky za fotku a typy, vyzkousim, baterka i starter jsou vporadku.
Ten snimac pohybu klikovky je zakrytovany v plastovem krytu jak jsou rozvody?
Ohledne cerpadla, kdyz zapnu klicek do polohy I, mel bych na konektorech cerpadla namerit 12V?
Diky
nekterým oplúm stačí ke spuštění otočit klíčkem do kontrolek u jiných si musel startovat
čidlo kliky je dole u řemenice kliky
nahoře pod deklem rozvodú je čidlo vačky
skus to čerpadlo napojit třeba napřímo po klíčku jestli to chytí

hgcjz
hodnocení

0x

Není v háji startér nebo baterka?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma nejde nastartovat auto

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]