Dobrý den, Amám opel tigra r.v.1995, motor 1.6,16V ECOTEC. Před 3 dny jsem dojel a dnes točím starterem ale auto se nechytá, benzín jsem dolel, svíčky vyčistil. Nevím co s tím dále. Nevíte někdo kde bych našel kde je přívod benzínu do motoru? Děkuji
A já přidám tip na "motýlek" - snímač pohybu klikové hřídele. Stačí aby se zalepil špínou a motor nestartuje.
dazel
Diky za fotku a typy, vyzkousim, baterka i starter jsou vporadku. Ten snimac pohybu klikovky je zakrytovany v plastovem krytu jak jsou rozvody? Ohledne cerpadla, kdyz zapnu klicek do polohy I, mel bych na konektorech cerpadla namerit 12V? Diky
nekterým oplúm stačí ke spuštění otočit klíčkem do kontrolek u jiných si musel startovat čidlo kliky je dole u řemenice kliky nahoře pod deklem rozvodú je čidlo vačky skus to čerpadlo napojit třeba napřímo po klíčku jestli to chytí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.