Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje autorádio

Od: perfect* odpovědí: 4 změna:
Ahoj lidi, nevíte prosím co s tím rádiem? Už si nevím rady, koupil jsem to bez kabelu, kabel na zapojení jsem dokoupil zvlášť, a po zapojení jen problikne tlačítko SRC a nic se neděje, dokladam video.pojistku jsem také zkoušel vyměnit, a nic.

youtu.be/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
oni fotky nepomúžou musíš si do ruky vzít zkoušečku a schéma zapojení toho rádia a měřit
rádio potřebuje stálé napětí ples 12V a napětí po klíčku
máš to v tom konektoru auta?
doplněno 12.09.17 19:19: z fota vidim červenej a žlutej na rádiu tak červenej musí mít stálé napětí a žlutej by měl mít napětí po klíčku pro jistotu ověř ve schématu zapojeni
doplněno 12.09.17 19:20: černej je kostra máš to dobře ukostřený?

hodnocení

0x

Jak máš zapojeno? Nechybí ti tam napájení (napájecí jsou dva, jeden trvalý pro paměť, druhý spínaný po otočení klíčku).

perfect*
hodnocení

Skočím to vyfotit
Nefunguje autorádio
Nefunguje autorádio #2
perfect*
hodnocení

Ještě fotku nálepky co je na radiu
Nefunguje autorádio #3
Nefunguje autorádio #4

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]