Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vejde se do octavia 2 3 m tyč?

Od: porrrrr odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, vejde se do škody octavie 2 facelift: 3m na délku regál a na šířku 0,7m?

Děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Já ji doma nemám, ale ty ano. Tak si to změř!

hodnocení

0x
já měl v jendničce kombajnu 3m profily na stavbu ze sádrokartonu bylo to na palubce a dveře sem zavřel jen tak tak

krtek66
hodnocení

0x

do liftbacku ani za boha...kombík to zvládne...v F1 combi jsem vozil běžně SDK profily a další dlouhej matroš. Naposled jsem převážel matraci 900x2000mm a vlezla se tam..

Obě verze jsou stejně dlouhé...
300cm se tam vejde v pohodě. Sice to bude až na přední sedačku a nepůjde zavřít kufr, ale to snad ničemu nevadí.

takže se vlastně nevejde ;) když mi něco čouhá z auta ven/nejdou zavřít dveře, neříkal bych tomu, že se "vejde v pohodě"

Ono je Vejde a "VEJDE" . Minulý týden se mi vešlo 40 čtyřmetrových střešních latí do citroenu Xsara. (tabulkově jde o stejně velké auto). Jenom mi to trošku čouhalo ven. ( Jen asi 160cm )

Když byla krize a dodávka v servisu, tak jako na potvoru bylo potřeba přivézt nějaký materiál :)

4m profily + 80tky futra :)

Jinak podle obrázku s rozměry se do zavřené oktávky vejde maximálně cca 2,7m

Vejde se do octavia 2 3 m tyč?
Vejde se do octavia 2 3 m tyč? #2
Vejde se do octavia 2 3 m tyč? #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]