Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ford galaxy brzdy

Od: peti31* odpovědí: 2 změna:

Zdravím.

Po opravě brzd na ford galaxy 2, Výměna těsnění prachovku a pístu měnil jsem i brzdovú kapalinu. Po odvzdušnění pedál pořád je měkí. Odvdušňoval jsem několikrát a výsledek stejný. Po sešlápnutí pedálu podruhý už to je tuhý. Odvzdušnoval jsem s nastartovaným moterem. Možná tam bude problém. Vduch tam žádný není tekla čistá kapalina. Nevýte co stým.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Podívat se do příslušného návodu. Auta s ABS mají stanovené (různé) postupy pro výměnu brzdové kapaliny.

hodnocení

0x

Auto napojiť na autodiagnostiku a odvzdušniť ABS.Ak budete druhýkrát rozoberať brzdový strmeň,tak brzdovú hadičku stlačte svorkou,aby nevytiekla kvapalina.Po opätovnej montáži dolejete brzdovú kvapalinu a uvoľnite svorku.Potom to ide odvzdušniť normálne,bez autodiagnostiky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]