A na tom vrchním obrázku jsou také vyhazovány nečistoty ven...Když jsme to ověřovali v prodejně,tak v technické dokumentaci není nic uvedeno a ani na kotouči není vyznačen směr.
pecenkav*
tak se na to pořádně podívej, jsou vyhazovány do středu
Ta fotka je naprosto stejná, jen zrcadlově otočená. Dej sem fotku obou kotoučů společně. Garantuji ti, že nejsou "pravý" a levý" ale jsou oba stejné. Takže jeden se točí ve směru spirály, druhý proti směru a je to naprosto jedno.
doplněno 12.09.17 12:08:
@mnd: Beru. V tom případě nemá otázka tazatele smysl, protože kotouče jsou jasně označené, který na kterou stranu patří. Ale pokud sahají moje znalosti, většina frézovaných kotoučů se nedělí na "pravé" a "levé".
vernon
Běžný větraný kotouč je nesměrový. Tyto jsou směrové, proto je levý a pravý.
Ahoj,tady je to jasné,ale na těch co jsme dávali,tak žádné označení není,já jsem to také mechošovi říkal že by měli přijít obráceně.Volal jsem i prodejci,ten zjišťoval,a bylo mi řečeno že je to jedno.Tyhle jsem tam měl a taky je každý jinak. doplněno 12.09.17 14:53: .
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.