Nejste přihlášen/a.
zdravím,
koupil jsem enduro s dodělávanými LED blinkry. Za chodu motoru jedna strana špatně bliká - těžko to popsat - je to takové chaotické nepravidelné svícení/poblikávání bez nějakého pravidelného intervalu. Zajímavé, že druhá strana je OK a bez chodu motoru (jen na aku) je OK i tato strana. Čím to může být? Ještě jsem to nerozebíral, nevím co je tam za přerušovače apod... Díky za případné odpovědi.
Zdravím,nemáš to špatně zapojený,nebo může být někde špatný kontakt.Zkoušel jsi vyměnít přerušovač?
zatím nevím, než se v tom začnu hrabat chtěl jsem názor někoho se zkušenostmi. Špatný kontakt? blinkr svítí..., špatně zapojené? pokud neběží motor bliká to normálně. Špatný přerušovač? druhá strana bliká OK (pokud vím přerušovač je pro obě strany stejný, jen se přepínačem strany přepánají). Nevím ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.