Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Mám auto na pohon benzín a lpg. Nádrž mám na 30l plynu. Na delší jízdu jsem najel 420km v letním provozu. Ale na jízdy na kratší trat převážně město jen 360km. Ale načerpal jsem plyn jinde a opět krátké jízdy město atd a mám najeto již 460km a ještě nemám prázdnou nádrž. Je to kvalitou plynu nebo je to jinak? Děkuji.
Někde je chyba. Jezdím na plyn skoro dvacet let, takže o tom něco vím. A rozdíl 100km na jednu nádrž při stejném jízdním režimu není normální, a to ani když vezmu v úvahu rozdílné plnící tlaky na čerpačkách a rozdílnou kvalitu plynu.
Nejspíš jsi najel víc na benzín, než obvykle, nebo něco podobného.
U některých systémů je spalován benzín i plyn zaroveň, kvůli ochraně ventilů a ventilových sedel.
Je mi líto, ale musím konstatovat: BLBOST! Nikdy se nespaluje benzín a plyn zároveň a už vůbec ne kvůli ochraně ventilů a ventilových sedel.
Motáš víc věcí dohromady. Přívsřik benzínu se používá u přímého vstřiku benzínu kvůli chlazení benzínových vstřikovačů, které by se jinak při provozu jen na plyn zapékaly. A to tak, že na několik vstříknutí plynu připadá jeden vstřik benzínu, nikdy ne současně!
S ochranou ventilových sedel souvisí používání přípravku Flashlube, který se kontinuálně dávkuje do sání vozidla a měl by zajistit ochranu ventilových sedel před zaklepáváním a podpalováním.
Přívstřik benzínu se používá i pro nepřímé vstřikování a to právě z důvodu ochrany ventilů a sedel. V ecu lpg se nastavuje většinou od určitých otáček a třeba i zatížení motoru, kdy by mohl čistý provoz na plyn zanechat škody. Bohužel kvalitních motorů je čím dál méně.
Dále se využívá u instalací, kde by reduktor již nestačil zásobovat dostatečně motor LPG. Vím třeba o 300kw Mitsu EVO, kdy tenkrát neexistoval dostatečně silný reduktor, takže se to řešilo přívstřikem benzínu.
Ale vstřikuje.
Třeba u ECU Magic si můžu nastavit, že od třeba 4tis do 6tis ot./min a při délce vstřiku např. delším než 10ms, se začne přivstřikovat benzín s max. délkou vstřiku 2ms.
Moderní LPG systémy nemají problém na souběžné vstřikování. U některých vozidel se používá i postupné přepínaní válců atd.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.