Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chci si dovézt toto auto

Od: pavlos® odpovědí: 15 změna:

mužete mi někdo napsat jestli se to oplatí, kolik do to budu muset ještě investovat a co by stál dovoz do čr aspon orientačně.děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

ferda1954*

Možná vám to ušlo ale tomu autu je jedenáct let a vyšlo by vás na cca 50.000,-kč.Nikdo neví kdo s tím jezdil a co s tím prováděl a to si ani nejsem jist zda splňuje podmínky na přihlášení.Mám před barákem hromadu šrotu tak bych vám ho za desetinu této ceny prodal.

doplněno 20.11.09 18:19:

Teď by se hodil nespokojenyurednik a on nikde.A to jsem zapoměl na tu šílenou spotřebu.9 litrů píšou tak asi 10 až 11 skutečně bere.Navrhuji se podívat na internetu na auta abyste měl představu o cenách a ročnících.

petr123*
hodnocení

0x

Dovézt z ciziny auto které už teď má oficiálně nalítáno víc jak 200 tisíc kilometrů? Do toho bych teda nešel...

nespokojenyurednik

tak si kup auto v českém autobazaru bez originální servisní knížky , která bude mít na tachometru 113 tisíc kilometrů, garantuju , že to bude původně francouzský taxík z paříže, se skutečným stavem 330 tisíc...Do toho bys šel?

hodnocení

co člověk to jiný názor

hodnocení

0x

1400 éček je asi 36 tisíc kč. už cena samotná vypovídá o stavu vozu ... špatnej. Ze zahraničí bych tahal jen co je od 150 000 výše. Podobných vraků jsou v ČR desetitisíce. Proč zrovna tento vůz jsem nepochopil.

co tohle

eurocar.cz/...

ferda1954*

No rozhodně je to lepší než ten původní . Levnější poviné ručení , menší spotřeba ale ještě by to chtělo ten ročník aby začínal dvojkou.

no to by bylo super, to jo, ale houpla by zase cena.

ferda1954*

Né nezbytně , když jsem coural po internetu tak jsem tam našel DAEWO Matiz r.v.2005 a cena byla pouhých 49.000.-.Stačí tomu věnovat čas a jde vše.

petr123*

No myslím že člověka který původně chtěl Lagunu v kombíku asi "Matýsek" neuspokojí ;)

ferda1954*

To byl příklad , nikoho nenutím aby šetřil na poviném ručení a pohoných hmotách.To mělo být auto pro mně jezdím sám a na nákup to stačí.Mám nyní suzuki alto je to nejmenší auto u našeho baráku ale když je potřeba dovézt něco delšího než tři metry tak musím jet já protože mám zahrádku a dovezu i rohovou vanu.Alto je také obsah do litru.

doplněno 21.11.09 00:38:

A kdo by si myslel , že je to nějaká líná mrcha tak ten by se spletl.

petr123*

Aby nedošlo k omylu, osobně si taky myslím že pro "běžné ježdění" je velký kombík k ničemu, stejně je většina osobáků na silnici obsazena maximálně 2 osobami. Ale prostě někomu kdo si chce koupit "velkou káru" to nemá cenu vysvětlovat.

ferda1954*

Mám tutéž zkušenost v naší rodině mají všichni velký vůz ale ani by mě nenapadlo jim to vymlouvat.Pokud to sami nevidí tak jim to nikdo nevymluví.Já se se svojí blechou vejdu všude a to mi vyhovuje.

petr123*

Ono se stačí podívat na jakoukoliv reklamu na Škodovku i některá jiná auta - nejdůležitější zdůrazňovaný parametr je ohromný kufr. Jako kdyby každý měl potřebu každý den vozit 5 pytlů cementu a jednou za týden vyrazit na dovolenou do Chorvatska s plně naloženou károu.

hodnocení

nevypadá špatně

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]