Nejste přihlášen/a.
V různých recenzích jak ojetin,tak i nových se toto píše.Ale osobně ,až na tři výjímky jsem měl a mám auta ,dle hodnocení odborníků,co mají nepřesné řazení,ale vůbec jsem to nepřesné řazení nezaregistroval ani na jednom.Mnohdy mi přijde,že to hodnotí lidé co říídí manuál prvně v životě,předtím že jezdili jen s automatickou převodovkou!
Zdravím, taky jsem četl, že tuším u starých francouzských aut jsou takové problémy, ale jak jsem jednou sedl za sousedovic VW Vento, tak jsem změnil názor. Takovou kvedlačku jakou to VW mělo, nemá ani R19 z 1993 roku. Lepší kvalty trochu tužší, než vylítané.
Vidím to asi tak, jak píše diesel. Už jsem jezdil spoustou aut, v poslední době celou řadou Partnerů od starého 1.9D, přes 2.0HDI, 1.6HDI a nyní čerstvě 1.6 BlueHDI Teepee. U všech těchto aut uvádí někteří,,odborníci´´ nepřesné řazení a přeposilované řízení. Jelikož jsem jezdil i Octaviemi mám srovnání - rozhodně nevidím nějaký zásadní rozdíl. Rozhodně není problém zařadit kvalt.
Ale jestli uvažujete o autě, nespoléhejte na nějaký novinářský pindy. pokud chcete nové, zajděte do showroomu, kde Vás nechají projet, pokud uvažujete o starším, totéž je reálné v bazarech. Já to tak dělám pravidelně, protože měřím 205cm, v autě trávím dost podstatnou část života a proto neřeším nějakou image značky, ale to, jestli se do auta vpohodě vejdu, jestli se tím dá jezdit štreky -- prostě auto mi musí sednout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.