Nejste přihlášen/a.
Prosím poraďtě mi,sem milovnice motorek a ráda bych si udělala řidičák na motorku,ale nevím jestli budu moc.Na jedné straně mám středně vysokou nedoslýchavost a na druhé vysokou,ale nosím sluchadla,takže to občas není poznat,ale prosím poradtě mi,zda budu moc jezdit nebo ne?
Předem moc děkuji,S pozdravem Míša
Pro hluché osoby je speciální značka, kterou budete mít za sklem, řidičák určitě dostanete a ještě navíc zdarma, viz info zde: snplzen.cz/... Zde jsou pomůcky pro neslyšící řidiče kochlear.cz/... Víte, že existuje dokonce neslyšíci taxikář? Zde je s ním rozhovor ruce.cz/...
Je jasné , že hluchota není na překážku.Nesmíte být slepá a blbá , to se pak špatně dělají testy.
Bohužel když se tak rozhlédnu po silnici tak blbost není na překážku získání řidičáku
Jinak si ale taky myslím že problém s ušima není problém. Občas vidím auto se značkou že ho řídí sluchově postižený řidič - motorku jsem sice neviděl ale asi to taky půjde. Na motorce má člověk bližší kontakt se strojem (vibrace motoru, vítr) než v autě a navíc helmu která i pro "zdravého" člověka hodně ztlumí zvuk, takže pokud nejde i o nějaký jiný problém tak vzhůru do toho
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.