Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymontovat celou palubní desku z Felicie

Od: nsvzn* odpovědí: 7 změna:

Potřebuji se dostat na svazky kabelů na levé straně pod palubní deskou Felicie.Povolil jsem všechny šrouby, které jsem našel a pořád ten vrchní díl drží na obou starnách vpředu,na krajích u předního skla.Děkuji .

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

yarda*
hodnocení

2x
nsvzn*
hodnocení

Ahoj.Ty podrubriky se mi neotvírají,potřeboval bych nákres umístění těch upevňovacích a spojovacích míst.DÍKY

tomi463*
hodnocení

2x

Ahoj, a nezapoměl si na šrouby v motorovém prostoru, tam to ještě drží na 4 nebo na 6 šroubech teď si to přesně nepamatuju. Zkus se podívat, taky mě to poprvé potrápilo

nsvzn*
hodnocení

To bude asi ono.Mrknu na to asi až v pondělí.Měl jsem knihu "Opravujeme Felicii",nebo tak nějak,ale stratila se mi,tak ve všem šťourám stylem "pokus-omyl.Každopádně DÍKY.

yarda*
02.09.17 15:59
Jak vymontovat celou palubní desku z Felicie
Jak vymontovat celou palubní desku z Felicie #2

hodnocení

0x

Pokud je cítit, že přístrojovka je uvolněná může ti to držet náhon tachometru, pomož mu trochu od motoru

nsvzn*
hodnocení

Díky,ale štít přístrojů a volant jsem už sundal,asi to budou šrouby z motorového prostoru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]