Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kajínek - jaký má Mercedes?

Od: icq® odpovědí: 23 změna:

Prosím, co to má Kajínek za MB. Model, rok. Děkuji moc.

Kajínek - jaký má Mercedes?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

V té anketě chybí třetí možnost - "je mi zcela u pr..le, co má za auto". *frajer*

icq®
hodnocení

Ano, máte pravdu.

martin45789

a kdyz ti to je u prd..e tak proc se vubec obtezujes psat ze ti to je u prd..e. normalne sem nelezu a je to kdyz vidim nazev otazky ne?

culdabulda1*

no - právě když vidím název otázky - tak sem vlezu, abych věděla, co je to zase za blbou otázku !

ano

Bal? Ceho?...

jenda2*
hodnocení

3x

A co je komu do toho, kdo má jaké auto? Zase česká nátura !

hodnocení

2x

ano

Medvědi mně moc neberou, ale bude to nějaký obyčejný C 200 a r.v. 2017. A cena kolem melounu s DPH. Třeba se najde odborník. který podá více.

doplněno 30.08.17 16:28:

Proč by si kupoval ojetinu, když nový stojí "jen" meloun? Nové C 200 d, rok výroby 12/2016 v naftě stojí 1.046 181,- Kč, ten mu vydrží do smrti.

icq®
hodnocení

Takže funglovka?, já myslel že je to 5 let starý.

icq®
hodnocení

Díky. Krásný vůz.

sauto.cz/...

jurajjuraj*
hodnocení

2x

neprat mu ho muze snad jen blbec, ani na neho nenakradl ani nic podobneho, proste si nejaky clovek koupil auto , co je na tom?

krtek66

tak předpokládám, že to má za práva na ten "svůj film" k tomu pár peněz z báně tak něco asi ve štrožochu bude mít

jurajjuraj*

no prave, vydelal si tak at si koupi treba cely salon mercedesu

remisak*
hodnocení

1x

Já být tazatelem tak za ním jedu a zeptám se ho osobně když ho to tak zajímá.

icq®
hodnocení

To bych se bál. Ale protože jen pan Kajínek veřejně známá osoba, položil jsem zde svoji otázku.

hahanaj*
hodnocení

0x

včera jsem to četla kdesi na netu že si koupil nový r.v.2017

doplněno 30.08.17 16:42:

blesk.cz/...

junkers*
hodnocení

0x

ten roomster jak se "dívá" závistivě na medvěda. Vypadá proti němu jako sociální dávka ..

rqwope
30.08.17 20:45

*smich* Junkers!

hodnocení

0x

Můj známý mu ho prodával - funglovka. Prostě se chlapec má dobře no... Já bych to asi nekupoval - nelíbí se mi.

hodnocení

0x

Anketu tady založit nemůžu, tak jen obecně. Komu je to jedno: Já jsem první*smich**smich**smich*

Satam - "Já jsem první"

Nikoliv, jste minimálně druhý. Viz má odpověď v 16:21. :-P

myles999*
hodnocení

0x
Jde o Mercedes E, nikoliv C. Dle slov Kajinka v nejakem clanku r. 2017 a udajna cena 2mil. - hodne zalezi na vybave, poridit se da za 1,3mil.

jazzmaster
hodnocení

0x

je to "Ečko". Rok nejspíše 2017. Cena se odvíjí dle výbavy. Zvenku to nelze prakticky poznat.

jenda2*
hodnocení

0x
Černý, víc nemusí nikoho zajimat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]