Kajínek - jaký má Mercedes? Od: icq ®
30.08.17 15:30 odpovědí: 23 změna: 14.06.19 20:59 Prosím, co to má Kajínek za MB. Model, rok. Děkuji moc.
čekejte prosím, probíhá přenos dat...
23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
6 x
V té anketě chybí třetí možnost - "je mi zcela u pr..le, co má za auto".
martin45789
08.09.17 23:54
a kdyz ti to je u prd..e tak proc se vubec obtezujes psat ze ti to je u prd..e. normalne sem nelezu a je to kdyz vidim nazev otazky ne?
culdabulda1*
09.09.17 00:57
no - právě když vidím název otázky - tak sem vlezu, abych věděla, co je to zase za blbou otázku !
3 x
A co je komu do toho, kdo má jaké auto? Zase česká nátura !
2 x
ano
Medvědi mně moc neberou, ale bude to nějaký obyčejný C 200 a r.v. 2017. A cena kolem melounu s DPH. Třeba se najde odborník. který podá více.
doplněno 30.08.17 16:28: Proč by si kupoval ojetinu, když nový stojí "jen" meloun? Nové C 200 d, rok výroby 12/2016 v naftě stojí 1.046 181,- Kč, ten mu vydrží do smrti.
Takže funglovka?, já myslel že je to 5 let starý.
jurajjuraj*
31.08.17 06:47
2 x
neprat mu ho muze snad jen blbec, ani na neho nenakradl ani nic podobneho, proste si nejaky clovek koupil auto , co je na tom?
tak předpokládám, že to má za práva na ten "svůj film" k tomu pár peněz z báně tak něco asi ve štrožochu bude mít
jurajjuraj*
31.08.17 16:00
no prave, vydelal si tak at si koupi treba cely salon mercedesu
1 x
Já být tazatelem tak za ním jedu a zeptám se ho osobně když ho to tak zajímá.
To bych se bál. Ale protože jen pan Kajínek veřejně známá osoba, položil jsem zde svoji otázku.
0 x
včera jsem to četla kdesi na netu že si koupil nový r.v.2017
doplněno 30.08.17 16:42: blesk.cz/...
0 x
ten roomster jak se "dívá" závistivě na medvěda. Vypadá proti němu jako sociální dávka ..
Junkers!
0 x
Můj známý mu ho prodával - funglovka. Prostě se chlapec má dobře no... Já bych to asi nekupoval - nelíbí se mi.
0 x
Satam - "Já jsem první"
Nikoliv, jste minimálně druhý . Viz má odpověď v 16:21.
0 x
Jde o Mercedes E, nikoliv C. Dle slov Kajinka v nejakem clanku r. 2017 a udajna cena 2mil. - hodne zalezi na vybave, poridit se da za 1,3mil.
0 x
je to "Ečko". Rok nejspíše 2017. Cena se odvíjí dle výbavy. Zvenku to nelze prakticky poznat.
0 x
Černý, víc nemusí nikoho zajimat.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz. Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.