Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Změna barvy části auta - hlásit?

Od: hideas odpovědí: 4 změna:
Zdravím
Chtěl bych se zeptat když mám celé auto červene a nový přední nárazník (černý) a chtěl bych ten narazník plus k tomu prední pravý i levý blatník mechat přestříkat na jinou barvu třeba fialovou musel bych to někam nahlasit nebo tak něco nebo jen stačí přestříkat a jezdit
Všem děkuji za odpovědi

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ne nemusíš. Nekde to je definovane ale pokud mas v jiné barvě jen nárazník a blatník tak porad mas většinu karoserie v červené.
hideas
hodnocení

Děkuji za odpověd a i za změnu názvu dotazu

hodnocení

0x

V TP je zapsána "většinová barva", tj. barva, kterou má více než 50% povrchu vozidla. změny barvy částí vozidla, pokud nepřesáhnou těch 50%, nepodléhají ohlášení.

nikdo*

Dík, taky jsem si nebyl jistej, jestli s těmi svými červenými zadními dveřmi na zeleném autě :) budu muset někam na OD. Se mi taky ulevilo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]