Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké auto kombi bez turba? Do 200 000 Kč

Od: tulinka odpovědí: 3 změna:

Muži, prosím, poraďte. Najezdím 15-17 tis. km ročně, větší část ve městě, takže zřejmě vyberu benzín. Dosud jsem jezdila se škodou fabia 1.9 sdi, takže diesel bez turba a spokojenost, jenže sdi už se od 2006 nevyrábí a já potřebuji mladší auto, do max. 200 000 Kč. Nechci turbobenzín. Bude mi stačit atmosféra 1.4 nebo je lepší 1.6? Aby to mělo výkon alespoň jako moje 1.9 sdi, ale raději trochu vyšší, když potřebuji auto kombi - je těžší a jezdíme i v zimě na hory. Fabia se dá sehnat pouze ta 1.4. Nelpím ale na škodovce, může být i jiné auto ale podobných rozměrů, hlavně však mi jde o spolehlivost a finanční servisní nenáročnost. Předem děkuji za každou radu. Hezký den.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Novou Dacii Sandero nebo Logan s čtyřválcem 1,2 16V.
alten*

Do 200 tis. se nevejde. Nejlevnější (215 tis.) - Dacia Dokker , verze acces , motor čtyřválec 16V (1.6 Sce) .

hodnocení

0x

OCtáviu combi II, 1,6

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]