Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Akcelerace motoru felicia 1.3 mpi

Od: kil004* odpovědí: 3 změna:
Dobry den, umel by nekdo prosim poradit co udelat? Mam skodu felicii rv. 97, 1.3 mpi. Vymenil jsem palivovy filtr, vzduchovy filtr, svicky a kdyz mam nastartovany motor tak volnobeh to drzi dobre ale kdyz prudce seslapnu plynovy pedal tak motor nejprve jako by se prehltil a potom jde az do otacek. A kdyz potom pustim plynovy pedal, tak otacky zpadnou az na 500 jako by se chtel motor zastavit a pak se vrati normalne na volnobezne otacky. Cidlo otacek jsem cistil. Uz nevim cim by to mohlo byt. Za radu predem dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vernon
hodnocení

0x
Snímač tlaku/teploty nasávaného vzduchu. Je vzadu na sacím potrubí. Potom reset ECU.

endyfrog*
hodnocení

0x

Zdravím mám stejný problém vše vyměněno a motor při menších otáčkách poškubává jinak na plný plyn jede na křižovatce při rozjezdu někdy se nechce rozjet jakoby málo vzduchu nebo benzínu už nevím co stím všechny rady jsem už odzkoušel

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]