Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ridici jednotka stahovani okna zadnich levych

Od: zbynek* odpovědí: 7 změna:

dobry den mam problem s octvii 1,9 tdi 81 kw 97 vyroba, s modulem stahovani oken zadnich levych dveri,ovladani stahovani oken je u ridice na vsechny okna, odesel me zadni modul koupil jsem starsi modul ktery stahuje zadni levou stranu okna ze zadu ale problem je ten ze za predu ovladam levou starnu zadniho okna a zaroven pravou predni starnu okna cim to muze byt uz si nevim rady vyzkousel jsem ruzne jine moduly ale ty nereaguji vubec dekuji za rady s pozdravem zbynek

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

spatna jednotka v ridicovych dverich

hodnocení

0x

Předpokládám že zadní jednotka má úplně stejné číslo jako měla..., pokud ano, tak bych spíš hledal chybu v tlačíku co vede do té ŘJ u řidiče. Ještě také by mohli být přerušené datové dráty co jsou od CAMbusu. Jsou to ty kroucené do sebe, přední jsou tuším oranžové a do zadní tuším fialové či naopak. S pomocí osciloskopu se dá změřit zda jde do jednotky signál.Komunikace je po CAN busu tak prostě nedojde povel do zadní jednotky... Něco takového jsem řešil také a pak z toho vyšlo to, že u Passata vyměnil někdo dveře a v těch "nových" z vrakoviště nechal původní jednotku která byla vlastně jiná což jsem nevěděl a až po bádání jsem na to došel...

zbynek*
hodnocení

predni jednotka by mela byt puvodni ve predu vse stahuje ok a zadni prava strana taky od predu jednotku jsem nemenil ve predu jen v zadu stejne za stejne cislo kdyz dam jinou jednotku do zadu nereaguje dam zpet ta co reagovala stahuje ale s tim problemem jak pisi :(

hodnocení

0x

Pokud máš určitě tu jednotku co tam patří do zadu, pokud tedy před tím to bylo funkční a máš tu úplně stejnou se stejným číslem a se stejnou příponou tak by to mělo jít... Je zajímavé, že ten problém asi vznilkl až po výměně? Já bych řekl že je stejně nakódovaná jako ta přední jednotka... Anebo pak by ještě mohl být zádrhel v ovládání na předních dveřích... Kolega můj zažil něco podobného a nakonec zjistil zoxidovaný ovládací panel ve dveřích řidiče od vody a ve skutečnosti spínal více věcí najednou...

zbynek*
hodnocení

na levych dverich byla 203 a nejde tam byla driv sehnal jsem 203 a nejde vubec zkousel jsem jich 2 bedny asi 50 ks a jde jen s cislem 100 ty jsem mel asi kolem 7 kusu ajdou vsechny ale spatne potreboval bych spis zjistit jaky typy tam maji byt s oznacenim cisle jak na levych tak na pravych diky podotykam ze auto jsem koupi s timto problemem a teprv je resim:) diky za rady

doplněno 26.08.17 18:40:

a hlavne knoflik pro ovladani zadniho okna nereaguje

rozdělej pravé zadní dveře a opiš číslo jednotky i s písmenem a levá jednotka má stejné číslo ale jiné písmeno,

to číslo je takové to dlouhé tohoto typu v takovém formátu, pak ještě změřit zda jde i napájení do těchto dveří

hodnocení

0x

Musíte prispôsobiť riadiacu jednotku sťahovania ku konfortnej jednotke cez autodiagnostiku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]