Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Délka předchozího pojištění

Od: pepino1965 odpovědí: 7 změna:

dělal sem si na internetu srovnání poviného ručení a narazil sem na kolonku: Délka předchozího pojištění! napsal sem 117 měsíců, zajímalo by mě jestli bude chtít pojišťovně prokázat tu dobu nebo jestli to neřeší

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Káždý rok vypovím smlouvu a sjednám novou, páč novým zákazníkům dávají větší slevu. Rozdíl -14% (pokud umím procenta)

hodnocení

2x

ano,vetsinou to chteji prokazat,aby vam mohli zapocist bonusy

ferda1954*

Možná budete překvapen jak málo měsíců vám napočítají.Přes to,že tvrdí,že bonusy dostává dobrý řidič není to až tak pravda.Vždy jsem měl na sebe napsaná nejméně dvě auta a jen jedno jsem měl dostatečně dlouho abych měl dobrý bonus.Tak přes to , že jsem byl stále stejný řidič tak na jednom ukončení smlouvy mám počet měsíců bezeškodních 56 a na druhém 99.Je samozřejmé , že když jsem šel přihlásit další vůz tak jsem si s sebou vzal ten s 99 měsíci.

hodnocení

2x

Samozřejmě že ano, někdy ihned, někdy třeba do měsíce.

jarda2*

A nekdy taky ne ;)

Ale v podstate jedine riziko je, ze se zpetne doplati neopravneny bonus. Ale nez jsem z Generali vyrazil zapsany bonus i s predchozimi pojistiteli, tak to trvalo mesic a mam celkem 7 dopisu od nich, neni vse jednoduche.

sasdax*
hodnocení

2x

Teď se již pojišťovny umí samy podívat na váš bezeškodní průběh od roku 2000. Tudíž prokazovat již nemusíte vůbec nic. Ale pokud se snažíte něco nalhat, tak teď už s tím taky neprojdete.

Co se týká několika vozidel, tak pojišťovna vám nepřičte 370 měsíců na POV z několika vozidel, protože maximum co vám na jedno vozidlo může přiznat je k 1.1.2010 120 měsíců bonus. U souběžně pojištěných vozidel se jejich bonusy nesčítají!

ferda1954*

To vím nyní také ale byl jsem překvapen na poprvé.Jsem u stejné pojišťovny pojištěn od zrodu a tak mi bylo divné proč ty rozdíly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]