Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Platinum 20sec

Od: kocicka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,máte někdo zkušenost s produktem na odstranění škrábanců na laku aut PLATINUM 20 sec. Opravdu funguje,jak uvádí reklama.Děkuji

Platinum 20sec

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

snad stačí ukázka z tv: ceskatelevize.cz/...

doplněno 25.08.17 09:51:

nevěřte pohádkám a ušetřete si cca 1.500,- Kč

jurajjuraj*
hodnocení

0x

neverim ze dneska muze jeste nekdo verit tem blbostem co zazracne opravi lak auta,zvysi cenu o xx tisic a muze po nem clovek strilet i vzduchovkou

jfk50
hodnocení

0x

Naivně jsem doufal, že drobné škrábance zmiznou. Dnes jsem se dočkal zásilky a ihned aplikoval. Výsledek samozřejmě chabý, odřený nárazník se trošku zlepšil, škrábance to nevzalo a nezatmelilo. Mám zdokumentováno. Jak starý, tak naivní jsem, no co, za nějakých 560,- Kč to pro důchodce stálo za to, že blbostem a na zázraky se nemá věřit. Dnes nechápu, jak jsem na to mohl naletět, nikdy jsem to neudělal. Takže neblbněte, nevěřte na zázraky. Podotýkám, že internetový obchod Popron.cz, kde jsem to kupoval, nemá na svých stránkých ani recenze, asi ví proč.

luboo*
hodnocení

0x

Platinium 20 sec., ktorý som skúšal na jemných aj hrubších škrabancoch, na poškodeniach od kamienkov, všetko s nulovým výsledkom. Výrobok mi silno pripomínal brúsnu pastu Čínskeho výrobcu. Aby toho nebolo málo, darček v podobe automobilového vysávača bol nefunkčný. Výrobok som kúpil od MEDIASHOP. Po telefonáte do tejto spoločnosti som zistil, že som nedodržal technologický postup. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]