Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké pojištění auta

Od: sisi® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, máme povinné ručení u České pojišťovny a teď jsme dostali nabídku od ČSOB, o dost nižší. Myslíte, že má cenu to vzít nebo je v tom nějaký háček? Děkuji za odpovědi.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nejednej bezhlavě, najdi si na netu nějaký "srovnávač" povinných ručení, zjisti si, co všechno ta povinná ruční zahrnují a podle toho se pak rozhodni.

Za sebe mohu říci, že většina jakýchkoli pojištění je výhodnější u jiných pojišťoven, než u ČP. Já mám momentálně "Kasko" (povinné ručení a havarijní pojištění) s velice dobrými podmínkami u Uniqy za v podstatě bezkonkurenční cenu.

hodnocení

0x

Nespěchat, obeslat všechny pojištovny s technicým průkazem, pak pouižít srovnávače a vybrat to nejlevnější. Práce na několk hodin.

Háčky jsou vždy, záleží, jaké myslíte.

anonym0
hodnocení

0x

Pokud Vam jde jen o povinne ruceni a ne o sluzby okolo, ktere se k tomu nabizi, tak je to jedno u koho jste. Nadavat pak muzou jen ti, kteri budou z vasi pojistky cerpat.

danys*
hodnocení

0x

Stačí porovnat jaké máte podmínky u stávající pojišťovny a jaké vám nabízí jiná pojišťovna. Bohužel nemáme křišťálovou kouli, abysme věděli co vám ČSOB poj. nabídla!

jurajjuraj*
hodnocení

0x

pokud nepotrebujes zadne doplnkove sluzby kolem tak je uplne jedno u jake si pojistovny, ty nikdy zadne penize nedostanes, vzdycky se plati tomu ( servisu ) koho je auto ( ktery opravuje auto )

takze pokud ti jde ciste jen o zakonne pojisteni tak ber to nejlevnejsi, zbytek ti muze byt jedno

pna
hodnocení

0x

Docela dobré srovnáni různých pojištění včetně povinného ručení od různých pojišťoven je na pojisteni.9in.eu/.... Je tam možné si nezávazně spočítat pojištěni od různých pojišťoven a pak podle toho případně vybrat to které podle ceny, co všechno zahrnuje, pojistného plnění atp. bude nejlépe vyhovovat. Je tam možnost i sjednání vybraného pojištění přes internet bez návštěvy pojišťovny. Mají tam u některých pojištění i nějaké slevy. Ty ceny a podmínky povinného ručení se stále mění a to co je nyní levné a výhodné za rok už nemusí být pravda a může to být zase levnější a výhodnější u jiné pojišťovny. Je proto dobré si to každým rokem znova porovnat a přecházet tam kde je to zrovna levnější.

anonym0, jurajjuraj: Já bych tak jednoznačně netvrdil, že je jedno u které pojišťovny kdo je. Pro někoho možná je jedno kolik za to povinné ručení plati, ale pro mne a mnoho dalších to jedno není. Ono pro mnohé lidí je rozdíl jestli někdo za to plati o několik tisíc více nebo méně.

jurajjuraj*

ja to nemyslel tak ze je fuk jestli platite zbytecne vic, proc platit za povinne treba ceske pojistovne vic kdyz jsou pojistovny u kterych to je za par korun a u povinneho je uplne jedno u koho jste, vy nikdy penize z povinneho nedostanete pokud teda nemate neco pripojistene

mame treba v rodine fabku 1,2, platilo sem 1600,- a ted sem ji dal prepojistit k jine pojistovne a jsme na 1120,- coz je celkem rozdil

Juraji, správně já mám taky Fábku, 1.4, r.v. 2005 a platím stejně jako Vy. je to o vyjednávání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]