Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chtěl bych se zeptat začala mi ubývat dost rychle voda z chladiče nevíte co s tím?díky
No hlavne se nejprve ohnout a kouknout se, zda voda od nekud nechcije. Hlavne v okoli vodni pumpy, chladic a vsechny hadice chlazeni. Samozrejme pri bezicim motoru.
Neni potreba hned rozebirat motor.
Řešil jsem tento problém asi před měsícem . Voda mizela opravdu rychle .Mám to do kauflandu asi dva kilometry a na cestu zpět jsem již musel dolít dva litry.Vydržel jsem to do prvních mrazíků neustále dolévat vodu a pak jsem investoval 2500.-kč za nový chladič a již nedolévám.Pod autem jsem nikdy louži neměl neb voda stihla vytéci po cestě všechna.
doplněno 20.11.09 01:00:Ještě bych rád dodal a to bez legrace, že je potřeba si uvědomit stáří vozu a případnou opravou v hodnotě 2500,- neztrojnásobit cenu vozu.Auta jsou dnes opravdu levná.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.